Cognitieve screening

In deze screening wordt gekeken of u in aanmerking komt voor een speciaal revalidatietraject bij schedel- en hersenletsel.

Dat traject heet poliklinische cognitieve revalidatie. Om te kijken of dit bij uw klachten past, doen de revalidatiearts en de neuropsycholoog een cognitieve screening en een lichamelijk onderzoek.

Hoe verloopt een cognitieve screening?

Eerst komt u op één ochtend op het spreekuur van de revalidatiearts en voor een korte screening bij de neuropsycholoog. Om een goed beeld te krijgen van uw klachten krijgt u vóóraf een aantal vragenlijsten toegestuurd. Aansluitend bespreken wij de bevindingen met u. Daarna wordt besloten of het revalidatieprogramma ‘niet rennen maar plannen’ geschikt voor u is.

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

MijnCWZ

Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.