Thuismonitoring neusbijholteontsteking

Bij neusbijholteontsteking kunt u inzicht krijgen in uw gezondheidssituatie met behulp van de app CWZ Thuis.

Met de app CWZ Thuis kan de zorgverlener op afstand uw gezondheid  in de gaten houden. Via de app staat u altijd in verbinding met uw zorgverlener. 

Dat is prettig als het goed gaat en geruststellend als het nodig is. In de app staan ook educatie modules en video’s.

Waarom de CWZ Thuis-app?
Met de app CWZ Thuis kan de zorgverlener op afstand uw gezondheid  in de gaten houden. Via de app staat u altijd in verbinding met uw zorgverlener. Dat is prettig als het goed gaat en geruststellend als het nodig is. In de app staan ook educatie modules en video’s.

Heeft u direct hulp nodig?
Let op: thuismonitoring is geen vervanging van de spoeddienst. Neem dan contact op met uw longverpleegkundigen, huisarts, de huisartsenpost of – als het acuut en ernstig is – 112.

Toon meer

Hoe werkt thuismonitoring neusbijholteontsteking?

U stuurt eens per maand uw gezondheidsgegevens via de app in. Deze gezondheidsgegevens worden de dag erna uitgelezen door een medisch call center. Als de gemeten gegevens afwijken wordt er binnen 24 uur contact met u opgenomen. U kunt ook zelf een verzoek voor contact via de app indienen. De zorgverlener neemt vervolgens contact met u op.

Wanneer wordt er contact met u opgenomen?
Iedere maand vult u op dinsdag de vragenlijst in. Is er een afwijking in uw waarden te zien?* Dan neemt het medisch call center van CWZ contact met u op.

*Er is sprake van een afwijking wanneer er een zichtbare stijging is in uw afgesproken waarden of als er een relevante toename te zien is in uw meetgegevens.

Wat wordt er gemeten?

  • smptomen neusbijholteonsteking
  • ernst van de klachten
  • medicatieschema
  • kwaliteit van leven.

Hoe starten met thuismonitoring neusbijholteontsteking?

  • Is uw mailadres bekend bij CWZ dan ontvangt u een bevestigingsmail van CWZ op het door u opgegeven mailadres. Als uw mailadres nog niet bekend is bij ons dan nemen wij telefonisch contact met u op.
  • Heeft u de mail ontvangen dan kunt u de app installeren op uw smartphone of tablet.
  • Als u de app heeft gedownload, kunt u starten met de eerste metingen.
  • Wilt u meldingen ontvangen wanneer u berichten van uw zorgverlener heeft ontvangen? Geef dan bij instellingen van uw telefoon of in de CWZ Thuis app aan dat u meldingen wilt ontvangen.

Gebruikt u al een andere app van CWZ Thuis?

  • Open de CWZ Thuis app.
  • Klik op instellingen rechtsboven in de app. Dit lijkt op een soort wieltje.
  • Klik op “Nog een account toevoegen”.
  • Voer uw gebruikersnaam in. De gebruikersnaam vindt u in de email met het onderwerp “CWZ thuismeten”.
  • Vul de code in die u ontvangt op uw e-mailadres.
  • U kunt nu voor verschillende CWZ Thuis programma’s uw metingen insturen. Via de knop “Accounts”, links bovenin het startscherm van de app, kunt u wisselen van programma.

Vragen en contact thuismonitoring neusbijholteontsteking

  • Heeft u hulp nodig of vragen over de app? Raadpleeg de website www.luscii.com/hulp. Of neem contact op met Luscii via support@verwijder-dit.luscii.com of 085-130 58 51.
  • Heeft u medisch inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de polikliniek KNO op telefoonnummer 024 365 82 25. Heeft u levensbedreigende klachten? Bel dan 112.

Het gebruik van de CWZ Thuis-app is niet verplicht.

Eigen risico

De CWZ Thuis (monitoring) app is een onderdeel van uw zorg in CWZ. De kosten hiervan worden ingediend bij uw zorgverzekeraar.

Let op: is uw eigen risico nog niet op? Dan worden deze kosten mogelijk niet vergoed en kunnen ze voor uw eigen rekening komen.

Neem voor meer informatie en vragen over uw eigen risico contact op met uw zorgverzekeraar.

 

Folder

Praktische informatie

Komt u naar CWZ?

Draag bij verkoudheidsklachten, luchtwegklachten en/of griepklachten een medisch mondkapje. Deze liggen bij de ingangen van het ziekenhuis.

Wat neemt u mee?

Bij elke afspraak neemt u mee: een identiteitsbewijs (geldig paspoort, identiteitskaart of rijbewijs), zorgverzekeringspas en een actueel medicijnoverzicht (AMO).

Bereid u goed voor

Bedenk thuis al wat u tijdens uw afspraak wilt vragen. Als u goed op de hoogte bent, neemt u besluiten die passen bij uw persoonlijke situatie. Dit heet samen beslissen.

Melden bij een Meldpunt

U meldt zich voor een afspraak bij een Meldpunt. U kunt zich aanmelden met uw identiteitsbewijs bij een aanmeldzuil of bij een medewerker.

MijnCWZ

Via het beveiligde patiëntportaal MijnCWZ kunt u thuis uw persoonlijke en medische gegevens inzien die bij ons bekend zijn.