Volgende week: afsluiting Burgemeester Daleslaan

05 september 2024

Van 9 t/m 13 september en op woensdag 18 september is de Burgemeester Daleslaan wegens wegwerkzaamheden afgesloten aan de kant van het Jonkerboschplein (kant NXP). Dit heeft consequenties voor het parkeren bij de Goffert en Jonkerbosch, beide parkeerterreinen zijn bereikbaar via onderstaande omleidingen.

­­­Van 9 t/m 13 september en op woensdag 18 september is de Burgemeester Daleslaan wegens wegwerkzaamheden afgesloten aan de kant van het Jonkerboschplein (kant NXP). Dit heeft consequenties voor het parkeren bij de Goffert en Jonkerbosch, beide parkeerterreinen zijn bereikbaar via onderstaande omleidingen.

Parkeren Goffert

Inrijden is mogelijk vanaf NXP via de Muntweg naar de Slotemaker de Bruïneweg (afslag voor politiebureau). Vanaf daar staat bewegwijzering naar de parkeerplaatsen Goffert. Verder kun je inrijden aan de kant van de Hatertseweg bij de afslag Burgemeester Daleslaan – Vossenlaan of Hatertseweg – Slotemaker de Bruïneweg. Uitrijden kan alleen via de eerdere genoemde straten.

Parkeren Jonkerbosch

Inrijden en uitrijden kan alleen aan de kant van de Hatertseweg. Hier staat een verkeersregelaar maar iedereen die zich meldt voor CWZ (ook patiënten en bezoekers) worden doorgelaten. De uitrit van Jonkerbosch zal ook functioneren als inrit. Ook hier zal een verkeersregelaar staan om het verkeer te begeleiden.